Sun Microsystems, Inc.   Sun System Handbook - ISO 3.4 June 2011 Internal/Partner Edition
   Home | Current Systems | Former STK Products | EOL Systems | Components | General Info | Search | Feedback

Sun StorageTek[tm] SL500 Modular Library System : Problem Documents


Problem Document Former IBIS ID Synopsis Last Modified Date
1272234.1 SL500 - What Happened to the "License Print" Option With 1395 Code 2011-04-15
1268577.1 LTO - LTO tape drive IPL issue with SL-Series tape library 2010-11-23
1189444.1 SL500 - Unable to Pull 'Print Log All' via CLI Port with 1373 and 1395 code 2011-04-14
1107018.1 SL500 - Pre-Programmed RLM Cards With WWN Seed Would Generate Incorrect WWN Seeds for the MPU2 Card and Tape Drives 2011-04-15
1020981.1 268468 Tape - CommVault Does Not See STK Libraries in Windows 2003 in the Device Manager When Attached to an Emulex 8gig HBA 2011-05-09
1020964.1 268148 SL500 - Setting IP Address From Front Display Can Cause SL500 With 1300 Code Not to Allow Login From CLI Serial Port or IP Connection 2011-04-14
1020345.1 256608 SL500 - SILKs License Management Option Not Being Displayed 2011-01-24
1020246.1 254829 SL500 - Robot Goes INOP with Result Code 5416 2011-04-14
1019662.1 243206 SL500 - Library Not Seeing Media Type for Data and Cleaning Cartridges 2011-04-14
1017291.1 228262 HP LTO3 - Drive Operates at Reduced Transfer Rate When Daisy Chained to SL500 2011-04-14
1017255.1 228188 SL500 - Unable to Enter Activation Password for OEM, Service or Admin 2011-03-03
1016849.1 227171 SL500 - Redundant Power Supply Turn Off in DEM, Result Code 8003 2011-04-15
1016189.1 225485 Sun[TM]/STK Libraries - Not Able to Read Non-Supported Barcode/Voser Labels - Specifications on Supported Labels 2010-12-22
1016168.1 225419 SL500 - CAP Door Sticking and Hard to Open Latch 2010-12-27
1016133.1 225335 SL500 - RLM Card Not Working After Spare Replacement 2011-04-22
1015775.1 224497 SL500 - Door Open Button Fails to Operate After Park Command is Issued via CLI 2011-04-14
1015720.1 224346 SL8500/ SL500 - SL Console on Solaris Hangs With a Grey Block in the Display During Install 2011-02-07
1015681.1 224256 SL500 - Robotics Stuck, X-Table Not Moving 2011-04-15
1014076.1 220329 SL500 - Not Configuring Drives in DEM 2011-04-15
1013408.1 218736 SL500 - Inoperative Drive Does Not Report Empty or Full Status Correctly 2011-04-14
1009584.1 213210 HP LTO-3 - Tape Drives in SL500 Tape Library Having Configuration Issues With Solaris 10 2011-05-06
1006989.1 209661 SL500 - Tape Drive Not Being Detected in Operating System 2011-01-18
1002751.1 203766 SL500 - Robot Fails to Initialize During Installation 2011-04-15
  Copyright 2011 Sun Microsystems, Inc.  All rights reserved.
 Feedback